Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:10:07 GMT

قیمت میلگرد و تأثیر آن بر رونق بازار ساختمان

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۶۵۳۰

قیمت میلگرد و تأثیر آن بر رونق بازار ساختمان

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بازار آهن‌آلات در سال ۹۹ سوار بر موج افزایش نرخ دلار و شیوع کرونا دچار تغییر و تحول شد. شرایط جدیدی که به واسطه این دو عامل در بازار به وجود آمد، به افزایش بی‌رویه قیمت میلگرد و تمام مقاطع فولادی دامن زد. در این بین صنایعی که از میلگرد استفاده می‌کنند مثل ساختمان‌سازی، تحت تأثیر این افزایش قیمت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع افزایش قیمت مسکن در سال جاری تحت تأثیر افزایش قیمت مصالح اولیه مثل میلگرد، توجیه‌پذیر است.

در شرایطی که بازار آهن شرایط جدید و غیر قابل پیش‌بینی را تجربه می‌کند، احتیاط در خرید اهمیت دوچندانی می‌یابد. بنابراین بهترین کار مشورت با افراد باتجربه و مسلط در این حوزه است. در این زمینه فروشگاه آهن‌آلات آیرومارت با در اختیار داشتن تجربه سال‌ها همکاری با برندهای معتبر، خدمات ارزنده‌ای در تأمین آهن آلات به مشتریان خود عرضه می‌کند.

سایه کرونا بر سر قیمت میلگرد

گرچه تعیین قیمت آهن‌آلات با دخالت مجموعه‌ای از عوامل مختلف انجام می‌شود، اما در سال ۹۹ کرونا و دلار را به عنوان لیدرهای بازار آهن می‌توان معرفی کرد. تقریباً یک سال از ورود میهمان ناخوانده به نام کرونا به دنیا می‌گذرد. شیوع ویروس کرونا دنیا را در شرایط جدیدی قرارداد. تحت تأثیر این مسئله تمام بازارهای جهانی به ویژه بازار آهن‌آلات دچار نوسان شد. ممنوعیت‌های ترددی که به واسطه شیوع این ویروس اجرا شد، باعث اختلال در واردات و صادرات مواد اولیه و مقاطع فولادی شد.

تأثیر ویروس کرونا بر بازار آهن‌آلات و به طور خاص میلگرد از چند منظر قابل بررسی است. اول اینکه با از رونق افتادن کسب و کارهای مرتبط با آهن، بازار با کاهش شدید تقاضا مواجه شد. صنعت ساخت و ساز را می‌توان به عنوان اصلی‌ترین مشتری میلگرد معرفی کرد. تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی و تأخیر در اجرای پروژه، تأمین مواد اولیه آهنی را به تعویق انداخت. علاوه‌بر آن، مشتریان به دلیل سردرگمی و عدم ثبات شرایط از خرید میلگرد خودداری کردند.

از سوی دیگر اختلال در مسیرهای بازرگانی برای بازاری مثل آهن که معاملات برون‌مرزی گسترده‌ای دارد، از همه تاثیرگذارتر است. از تهیه ماده‌اولیه و تجهیزات تولید تا مبادله میلگردهای تولیدی تماماً از طریق مسیرهای بازرگانی صورت می‌گیرد. به همین دلیل تأخیر در تعهدات معاملاتی باعث به تعویق‌افتادن پروژه‌ها شد.

دلار بازیگر بازار میلگرد

پس از آغاز سال ۹۹، شرایط اقتصادی ایران و قرارگرفتن در سایه تحریم‌ها همگی دست‌به دست هم داد تا رشد قیمت دلار جان تازه‌ای بگیرد. شوک قیمتی دلار به تمام بازارها اعم‌از آهن‌آلات، موجب ایجاد وضعیت نابسامانی شد. این مسئله به راحتی با بررسی قیمت میلگرد و سایر مقاطع فولادی در نیمه اول سال کاملاً قابل درک است.

تاثیرپذیری بازار آهن‌آلات از نرخ دلار، تقریباً بر هیچکس پوشیده‌نیست. چرا که قطعاً در یک بخش از فرایند تهیه و تولید مقاطع فولادی به معامله بر پایه دلار برخورد خواهید کرد. این مسئله موجب می‌شود تا مشتریان به هنگام خرید قیمت روز دلار را پیگیری کنند.

به دلیل تأثیر بالایی که نرخ دلار بر قیمت میلگرد و آهن‌آلات دارد، قیمت میلگرد در سال جاری در کانال صعودی قرار گرفت. افزایش قیمت باورنکردنی مقاطع و ثبات نداشتن قیمت‌ها نیز عامل دیگری بود تا خریداران از خرید میلگرد امتناع کنند. این مسئله را می‌توان به نوعی دیگر نیز تعبیر کرد. در واقع خریداران با امتناع از خرید و کم کردن تقاضا، انتظار کاهش قیمت‌ها را داشتند که این اتفاق نیفتاد.

با آغاز نیمه دوم سال، التهاب ناشی از انتخابات آمریکا با افزایش قیمت دلار مواجه بودیم. این مسئله حکایت از اهمیت انتخابات آمریکا بر بازارهای جهانی داشت. میلگرد نیز به دنبال این شرایط هم‌چنان با افزایش قیمت مواجه بود. البته که پس از مشخص شدن بایدن به عنوان پیروز انتخابات دلار آرام گرفت تا بازار برای مدتی هرچند کوتاه، کمی سکون پیدا کند.

عوامل مؤثر بر قیمت میلگرد

تا اینجا از تأثیر کرونا و دلار بر قیمت روز میلگرد در بازار آهن، صحبت کردیم. اما برای قیمت‌گذاری مقاطع فولادی عوامل بسیاری در نظر گرفته می‌شود. هزینه تأمین ماده اولیه، تولید و حمل ونقل از جمله مهم‌ترین عوامل موثربر قیمت هرگونه مقطع تولیدی است. هرچند که نباید از تأثیر کیفیت، برند، میزان عرضه و تقاضا و شرایط سیاسی و اجتماعی روز غافل شد.

از میان تمامی این موارد، قیمت میلگرد برپایه ماده اولیه تعیین می‌شود. انواع شمش فولادی به عنوان ماده اولیه در تولید میلگرد کاربرد دارد. تأمین شمش اولیه معمولاً به دو صورت انجام می‌پذیرد. یا کارخانه توانایی تولید آن را دارد و تولید شمش را برعهده می‌گیرد و یا به دلیل نداشتن تجهیزات ماده اولیه را از سایر کارخانه‌ها خریداری می‌کند. دلار در زمینه تهیه ماده اولیه نیز مداخله دارد و می‌تواند در تولید میلگرد اختلال ایجاد کند.

راهنمای خرید میلگرد

پیش از اینکه برای خرید میلگرد اقدام کنید، لازم است از نوع و مقدار نیاز واقعی خود به میلگرد اطمینان حاصل کنید. همان‌طور که می‌دانید میلگرد در دو نوع آجدار و ساده توسط برندهای مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود. از سوی دیگر با برندهای مختلف میلگرد وارداتی نیز در بازار روبه رو هستیم. گستردگی و تنوع بازار میلگرد می‌تواند موجب سردرگمی خریدار شود. به همین خاطر باید مقطع مورد نیاز خود را به خوبی بشناسید تا دچار گمراهی در خرید نشوید.

از آنجا که میلگرد در بخش‌های مختلف ساختمان‌سازی کاربرد گسترده‌ای دارد، بر ایمنی سازه تأثیر به‌سزایی دارد. به همین خاطر کیفیت میلگرد نیز از جمله مواردی است که به هنگام خرید باید به آن توجه داشت. کارخانه‌های ذوب آهن اصفهان، کویر کاشان، خراسان، میانه، آناهیتا گیلان و روهینا از جمله تولیدکنندگان برتر میلگرد در ایران هستند که به دلیل کیفیت محصولات تولیدی خود، بر سر زبان‌ها افتاده‌اند.

استعلام قیمت میلگرد از آیرومارت

بازار آهن آلات بسیار حساس و از طرفی بسیار حائز اهمیت است. حساسیت این بازار به نحوی است که حتی با یک شایعه نیز دچار دگرگونی می‌شود. به همین‌خاطر انجام معامله در این بازار با ریسک همراه خواهد بود. در نتیجه بهره‌مندی از راهنمایی‌های افراد باتجربه بسیار حائز اهمیت است. برای اینکه در شرایط حساس کنونی از خرید انواع میلگرد و سایر مقاطع احساس رضایت داشته باشید، از طریق شماره ۴۵۳۰۶-۰۲۱ با کارشناسان میلگرد فروشگاه آنلاین آهن آلات آیرومارت تماس حاصل فرمائید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5107777

منبع: مهر

کلیدواژه: اهن الات میلگرد بازار آهن کسب و کار فروشگاه زنجیره ای گروه صنعتی ایران خودرو فولاد کسب و کارهای اینترنتی بازاریابی شبکه ای تبلیغات مالیات لپ تاپ روانشناسی حج تمتع بورس فنی حرفه ای بانک تجارت بازار آهن آلات قیمت میلگرد مقاطع فولادی خرید میلگرد افزایش قیمت ماده اولیه بر قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار

آفتاب‌‌نیوز :

در روز یکشنبه از شکاف قیمت دلار در بازار‌ها کاسته شد. قیمت دلار هرات، دلار تهران و دلار در سلیمانیه وارد کانال ۶۰ هزار تومان شدند.

قیمت دلار هرات یکشنبه را در ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان شروع کرد و تا قبل از نرخ‌دهی درهم تا ۶۰ هزار و ۹۰۰ تومان بالا رفت. اما در ادامه روند نزولی قیمت درهم، نرخ دلار در هرات با کاهش تا مرز حمایت ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومان پایین آمد. البته در معاملات پشت خطی انتهای هفته گذشته، بازار ارز هرات زودتر از سایر بازار‌ها کانال ۶۰ هزار را از دست داده بود و به این مرز حمایت رسیده، اما در از دست دادن آن ناکام مانده بود.

به عقیده تحلیلگران بازار به محدوده حمایتی رسیده، اما جان صعود پرقدرت ندارد. اگر بازار ارز و سکه در زیر مرز‌های حمایتی به تثبیت برسند قیمت دلار و سکه به سمت کف‌های جدید در سال ۱۴۰۳ حرکت خواهد کرد.

قیمت درهم امارات با گپ منفی در ۱۶ هزار و ۷۵۰ تومان شروع به کار کرد و با کاهش در نیمه دوم به ۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان رسید و در همین نرخ نیز بسته شد. نکته قیمت درهم، این بود که کانال نرخ‌دهی درهم زودتر از سایر روز‌ها در ساعت ۱۴ و ۴۰ دقیقه به کار خود پایان داد.

قیمت تتر نیز در یک معاملات رنج رفت و برگشتی کانال ۶۱ هزار تومان را از دست داد و به مرز حمایت مهم ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید. بر اساس تحلیل تکنیکال اگر قیمت تتر زیر این مرز تثبیت دهد با کاهش بیشتر می‌تواند وارد دامنه ۵۰ هزار تومان شود.

از دید معامله‌گران فنی اگر قیمت دلار هرات مرز حمایت ۶۰ هزار و ۴۰۰ تومان را از دست بدهد حمایت بعدی در حوالی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است. همچنین مقاومت اولیه قیمت دلار هرات ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان است که در صورت شکست نرخ می‌تواند به سمت کانال بالاتر برود.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران